Blog /

Nova Carta Primavera 2013 by Paula&Flip

Diuen que la primavera la sang altera i a Ocaña ho sabem molt bé ….

Paula & Flip són una anomalia en el món gastronòmic: prefereixen la llum del foc a la del flaix. Van ser coneguts immediatament i amb la mateixa celeritat van perdre l’interès per la fama. Els llorers només el fan servir per perfumar els guisats. Abans de ser Paula & Flip van ser Paula Casanovas i Flip Planas. Ella, propietària de Les Petxines a Lloret de mar i ell fundador del Ot a la Barcelona del 96. Pertanyen a una generació perduda o insuficientment recuperada de xefs temperamentals avançats al seu temps.

Com cuiners i rodamons expliquen la seva vida en els plats que creen, i per això els hem convidat a crear la nova carta de Primavera del Ocaña Barcelona.

Descriuen la carta d’un estil “ocañil” que barreja el mediterrani, la cultura àrab amb tocs francesos passant per mèxic i orient, la descriuen com cosmopolita. És una carta enfoacada per a la gent amb el paladar i la ment oberta. Els gustos són recognoscibles per tots amb tocs de creativitat. Potencien el concepte de Tapes Urbanes, petits plats típics amb un gran treball darrere i un gust exquisit.

Però no només de pa viu l’home, també ha fet un gran treball en els dolços. Qui va dir que les cerveses eren només per l’aperitiu? Han inventat la primera cervesa a cullerades i l’han batejat amb el nom de I LOVE SWEET MORITZ. Voleu saber com ho fan? Reserva ja la teva taula trucant al 93 676 48 14 i deixa’t portar de les mans creatives de Paula & Flip i de la nostra nova carta Primavera 2013.

Aquí pots VEURE LA CARTA