Blog /

Cena i Festa de Cap d’Any – 31.12.2018

PROGRAMA
. 20h – 21h Aperitiu i Cocktail de benvinguda
. 21h – 23h30 Sopar amb maridatge de còctels, i números d’El Plata Cabaret
. 00h – 00h15 Campanades Ocañeras
. 00h15 fins al final Live Music. Cada sala amb el seu propi ambient.

MENÚ

BENVINGUDA
Cocktail La tieta
Mel de lavanda, cítrics, London Dry Gin & Cava

Alvocat amb romesco picant i ametlles fumades

Formatge Brillat-Savarin muntat amb tòfona negra, galeta de macadàmia i vinagre de Pedro Ximénez

Coca de remolatxa amb anguila fumada, va matar i créixens

ENTRANTS
Milk Punch La Pacalatomate
Llet de soja, bitters d’ametlla, mel d’acàcia, poma, bourbon Wild Turkey

Vieira amb làmines de carbassa i pastanaga en escabetx picant

Rap rostit amb tòfona negra i vinagreta de nata fumada

Espàrrec verd amb salsa meunière de soja

PARADA EN BOXES: UN XARRUP
Cocktail La Manuela
Shiso morat, ruibarbre, cogombre, yuzu, Sake

THE SHOW MUST GO ON
Filet de vaca vella Rossini

Col llombarda guisada en sangria amb kumquat confitat

Consomé de faisà amb Falernum

POSTRES
Mandarina amb cafè aràbic, pa de pessic de pastanaga i gingebre

Barra lliure de refrescos, cervesa i vi (selecció Ocaña) durant el sopar.

RESERVES
Entrada amb menú: 150 €. Reservas: aquí.
Entrada a la festa, després de mitjanit: 25 € amb una consumició. Reservas: aquí.

Per a més informació: info@ocana.cat.