
Cena i Festa de Cap d’Any – 31.12.2018
PROGRAMA
. 20h – 21h Aperitiu i Cocktail de benvinguda
. 21h – 23h30 Sopar amb maridatge de còctels, i números d’El Plata Cabaret
. 00h – 00h15 Campanades Ocañeras
. 00h15 fins al final Live Music. Cada sala amb el seu propi ambient.
MENÚ
BENVINGUDA
Cocktail La tieta
Mel de lavanda, cítrics, London Dry Gin & Cava
Alvocat amb romesco picant i ametlles fumades
Formatge Brillat-Savarin muntat amb tòfona negra, galeta de macadàmia i vinagre de Pedro Ximénez
Coca de remolatxa amb anguila fumada, va matar i créixens
ENTRANTS
Milk Punch La Pacalatomate
Llet de soja, bitters d’ametlla, mel d’acàcia, poma, bourbon Wild Turkey
Vieira amb làmines de carbassa i pastanaga en escabetx picant
Rap rostit amb tòfona negra i vinagreta de nata fumada
Espàrrec verd amb salsa meunière de soja
PARADA EN BOXES: UN XARRUP
Cocktail La Manuela
Shiso morat, ruibarbre, cogombre, yuzu, Sake
THE SHOW MUST GO ON
Filet de vaca vella Rossini
Col llombarda guisada en sangria amb kumquat confitat
Consomé de faisà amb Falernum
POSTRES
Mandarina amb cafè aràbic, pa de pessic de pastanaga i gingebre
Barra lliure de refrescos, cervesa i vi (selecció Ocaña) durant el sopar.
RESERVES
Entrada amb menú: 150 €. Reservas: aquí.
Entrada a la festa, després de mitjanit: 25 € amb una consumició. Reservas: aquí.
Per a més informació: info@ocana.cat.