Blog /

Tres estils que veuràs a la terraça de l’Ocanya

Que a Ocaña pots trobar-te de tot, ho sabem. El que alguns no saben és que ENS ENCANTA!

En menys de 4 dies comença agost, i en res i menys ens plantem al setembre i de ple en les setmanes de la moda de NY, Paris, London i Milan. Els nostres amics inspiren art i tendència així que us avancem 3 estils que triomfen a Ocaña …

En Ocaña TOT VAL, rendim homenatge al nostre estimat Jose Perez Ocaña, lluitador per la llibertat sense embuts. On alguns veuen atreviment nosaltres veiem ART, CULTURA, ESTIL, MODA i CARÀCTER. Valors fonamentals del nostre espai.


1. Negre, el color base per a qualsevol estil. Combinats amb colors vius, tocats, bufandes, foulards, mocadors, arracades, aquí la nostra estimada RRPP i amfitriona acompanyada per un gran conegut i habitual de les nostres festes. MAI ENS DEIXA INDIFERENTS i LO CELEBREM!

2. El mes de juny vam fer el primer Show Room d’aquesta gran promesa de la moda. L’israelià afincat a Barcelona està revolucionant la moda urbana. Idan Gilony i la seva visió Dark fundades en música electrònica ha revolucionat el panorama de la capital catalana. En Ocaña donem suport als joves creadors i aquest és el resultat:

 

3. Hi ha persones que es posin el que posin sempre van com un pinzell. És el cas de molts dels nostres amics. Camisa i corbata de llacet, jeans i qualsevol “xupa de cuir”. Freestyle per a aquesta parella de guapos!