Blog /

Tres combinacions que et faran triomfar

Diuen els experts que hi ha un vi per a cada plat, ja que a Ocaña us proposem 3 àpats per a 3 copazos:

Un dels moments màgics de passejar per Barcelona és quan s’entra a la Plaça Reial aquests mesos d’estiu a mig dia i veus que es divideix en ombra i sol. Díficil elecció per a aquells que vénen de països freds. No és el mateix per als que som d’aquí. Sens dubte, ombra. La calor fa que les Moritz plorin en aquestes copes tan fredes i en la nostra terrassa hi ha cua per seure a degustar la nostra carta amb les millors vistes.

 

Sabeu que a Ocaña 1 +1 mai seran dos, així que avui us presentem 3 tipus de begudes que desitjaràs acompanyar amb aquests 3 aperitius:

Per darrera hora del matí:

Virgin Bloody Mary:

Suc de tomàquet, suc de llimona, un raig de Worcestershire, llàgrimes de tabasco, sal i pebre. Refrescant i spice combinació que acompanyada d’unes olives i unes ostres et faran front la tarda amb molta més força.
PINK MOJITO:

La barreja del Rom, amb la Menta Fresca “abraçada”, Gerd, Licor Chambord, Sucre, Lima natural i Soda és la fusió del dolç amb l’amarg de la llima i la frescor de les seves herbes. Què millor elecció per acompanyar aquest tràngol que una bona selecció de formatges, secs, curats i dolços. Combinació perfecta per la tarda que et farà encertar en la teva visita com amfitrió.

GIN BASIL SMASH:

Ginebra, alfàbrega fresca, llima natural i xarop de sucre, agitat en coctelera i servit en un got on the rock. Arriba la posta de sol i la temperatura ens dóna un respir. Seu o pósate a la nostra barra i acompanya d’un bon plat de pernil ibèric.

A punt per començar la nit?