Cafè

El Cafè Ocaña funciona a totes hores. És un lloc per fer el cafè, per fer el vermut, per dinar, per quedar, per fer una cervesa, per prendre un còctel, per picar, per fer una copa, i per fer l’última copa. Els ritmes suaus de la selecció musical guanyen intensitat a mesura que avança la nit.

Vine als nostres UNPLUGGED DINNERS, sopars amb música en viu i en acústic al Cafè (entrada lliure).

 

Apotheke

El nom del nostre cóctel-bar és una mena d’endevinalla. Apotheke es farmàcia en alemany. I, efectivament, l’Apotheke de l’Ocaña és un laboratori de sensacions: aromes, sabors, licors, xarops i amargs elaborats artesanalment, segons fórmules tradicionals.

Mario Greenfield es el mag de les barreges. Des de fa poc més de deu anys el seu nom s’associa a alguns dels locals més innovadors del barri de Mitte-Berlín. Entre les seves aportacions, hi ha haver introduït en la cocteleria els sabors orientals.

La decoració de l’Apotheke prové d’una antiga farmàcia: arcs de ferradura, mocàrabs, cal·ligrafies i decoracions vegetals, com en una cocteleria de Les mil i una nits, però amb butaques de la Bauhaus.

Vine a les nostres UNDERGROUND SESSIONS de música en viu (entrada lliure).

 

Ocaña Restaurant

Obre de divendres a diumenge a les 20h.

Ocaña Restaurant ofereix una experiència genuïna i original, basada en una carta catalana clàssica, basada en producte de qualitat i proximitat, amb influències franceses, libaneses i mediterrànies.

Tot amb l’esperit i l’autenticitat del Ocaña i gaudint en directe de la música i els ritmes balcànics de la banda Ocaña Gipsy Klezmer Lab -cinc músics, tres diumenges al mes- i la Ocaña Balkan Madness Orchestra, vuit músics, un diumenge al mes.

L’interiorisme és d’estil gustaviano, amb un toc càlid -que li imprimeix el sostre cobert en vellut gris perla de seda nepalès -; mobles constituït amb peces de col·lecció, on destaquen els tamborets Birillo de Joe Colombo i una magnífica llum central del llum de l’alemany Ingo Maurer.

 

Club

censored-png-clipart-best-SQ0Op3-clipart

-NO DISPONIBLE DE MOMENT-

El Bar Club Ocaña obre les portes dijous, divendres i dissabte: una gran sala amb sofàs, catifes i llums suaus, sota les voltes de maó originals de la plaça Reial. Una ambientació càlida, espais amplis i diversos, per prendre una copa, escoltar música, parlar, ballar. La qualitat dels còctels de l’Apotheke se adapta al ritme relaxat o més intens d’un bar de copes. La selecció musical és molt variada i va canviant de ritmes i estils. El lloc ideal per acabar un bon dia i viure una gran nit.